Προσποιήθηκε μέχρι και τον Α. Φανιέρο και παραθέριζε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Πλούσιο το βιογραφικό του 45χρονου που επανασυνελήφθη χθες στη Λεμεσό και ο οποίος προηγουμένως είχε απολυθεί από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας λόγω κακής συνεννόησης μεταξύ του ψυχιατρείου και Αστυνομίας.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες, ενώ στο άκουσμα της απόφασης ο 45χρονος έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι ένιωθε αδιαθεσία.  Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια.
 
Ο 45χρονος χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως ταλέντο στην υποκριτική, αφού κατάφερε να ξεγελάσει αρκετό κόσμο, ενώ σε μια περίπτωση το 2014, προσποιήθηκε μέχρι και τον επιχειρηματία Αντώνη Φανιέρο καταφέρνοντας να παραθερίσει σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας στη Λεμεσό  για ένα ολόκληρο μήνα, αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό ύψους 6.500 ευρώ.
 
Όπως γράφει η εφημερίδα «Πολίτης», κατά το 2013 ο 45χρονος κατάφερε να αποδράσει από αίθουσα του Δικαστηρίου που είχε οδηγηθεί για την εκδίκαση σωρείας υποθέσεων πλαστογραφίας, έκδοση ακάλυπτων επιταγών και διαρρήξεων.
 
Ο 45χρονος αυτή τη φορά συνελήφθη για υποθέσεις κλοπών με πιστωτικές κάρτες, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα, ο ύποπτος επισκέφθηκε κατάστημα γνωστής αλυσίδας και αφού τοποθέτησε την τραπεζική κάρτα σε μηχάνημα πληρωμής, κατάφερε να ακυρώσει τις συναλλαγές πρηγούμενων πελατών και να μεταφέρει στον λογαριασμό του το ποσό των 1.400 ευρώ.
 
Προσπάθησε επίσης, σύμφωνα με τον «Πολίτη», να εμβάσει και ποσό και 1000 ευρώ, ωστόσο η συναλλαγή ακυρώθηκε.
 
Την ίδια ημέρα τηλεφώνησε σε δεύτερο κατάστημα και παρήγγειλε οικιακές συσκευές αξίας 1.195 ευρώ, ζητώντας να μεταφερθούν στο σπίτι του με την πρόφαση ότι είναι ανάπηρος. Πλασιέ μετέφερε τις συσκευές στο σπίτι του 45χρονου, ο οποίος είπε ότι θα πλήρωνε τηλεφωνικώς με τραπεζική κάρτα. Ωστόσο έδωσε τον αριθμό της κάρτας, αλλά δεν επετεύχθη η συναλλαγή.
 
Εν τω μεταξύ ο 45χρονος εξέτισε ποινής φυλάκισης και πρόσφατα αποφυλακίστηκε.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ