Καλά νέα για την υγεία του 15χρονου μαθητή από την Πάφο

Ευχάριστα είναι τα νέα που για την κατάσταση του 15χρονου μαθητή από την Πάφο, ο οποίος στις 20 Νοεμβρίου, είχε χάσει τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν σε αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου του και διαγνώστηκε με διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του, λόγω της βελτίωσης που παρουσιάζει, έκριναν όπως ο μαθητής βγει από τον αναπνευστήρα. Ωστόσο, θα παραμείνει στην Εντατική και για το επόμενο διήμερο.
 
Εάν η υγεία του μαθητή συνεχίσει να βελτιώνεται και δεν παρουσιαστούν οποιεσδήποτε επιπλοκές, αναμένεται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Οι ιατροί που παρακολουθούν τον 15χρονο μαθητή εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, όσον αφορά την πορεία της υγείας του.
 
Το χρονικό
 
Υπενθυμίζεται ότι ο μαθητής είχε λιποθυμήσει το πρωί της 20ης Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
 
Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Έντεκα συλλήψεις στη Λεμεσό μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταστήματα
Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στους δρόμους από τη Δευτέρα η Αστυνομία-Ξεκινάει ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 45χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος με ημιφορτηγό
Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ορατοί οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ-Δείτε βίντεο
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)
Νεκρός 48χρονος τουρίστας μετά από τροχαίο στην Αγία Νάπα-Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του (pics)
Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρωσίας το Ην. Βασίλειο-«Οι ΒB δεν εμπλέκονται στον πόλεμο, είναι ανοησίες»
Υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού 48χρονος μετά από τροχαίο-Νοσηλεύεται στην Εντατική