«Είναι ωραίο να είμαι μέλος της ΑΕΚ»

Της Αγάθης Κλωναρή (απεσταλμένη της ΕΑΚ)
 
Φανερά χαρούμενος και ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Αντόνι Ιραόλα στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ζυρίχης (2-1). Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε επίσης πως η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι μια νίκη που αξίζαμε, ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Αξίζαμε περισσότερα από τους 2 βαθμούς και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, όπως είμαι και για τη νίκη, αλλά και για τον κόσμο και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι ωραίο να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ».

Τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο για τη νίκη: «Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Ο αντίπαλος αγωνίστηκε με 2-3 διαφορετικά συστήματα. Μελετήσαμε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου και ήμασταν έτοιμοι. Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και αυτό δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην άμυνα. Είναι σημαντική η νίκη και για την Κύπρο, αλλά σημαντικό είναι πως παλεύουμε ακόμη κι αν έχουμε αποκλειστεί».
 
«Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη»
Σαφώς απογοητευμένος αλλά και ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ζυρίχης, Λουντοβίκ Μανιά, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά: «Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καθόλου καλά χάναμε συνεχώς την μπάλα, στο δεύτερο ανεβήκαμε αλλά αυτό δεν έφτανε. Δεν μας πιάνει πανικός, θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Όπως είδαμε και στον πρώτο αγώνα, οι ομάδες είναι κλειστές και τεχνικά είναι σε καλό επίπεδο. Μπορούμε να πούμε πως η ένταση λείπει από τους παίχτες».
 
Επίσης πρόσθεσε: «Θεωρώ πως στον αγώνα το μόνο ευχάριστο είναι το γκολ, και ο Σαλίν που πέτυχε το τέρμα μας ευχαρίστησε γιατί είχε μικροτραυματισμό ωστόσο βρήκε ρυθμό και πέτυχε το γκολ».

Δειτε Επισης

Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Ισραηλινή επίθεση κοντά στη Βηρυτό-Καλούν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από θέσεις της Χεζμπολάχ
Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη