«Είναι αδιανότητο, ο Φανιέρος μας τάζει καλά πριμ και τα πετάμε»

O Γιάννης Ταραλίδης με ένα πανέμορφο τέρμα έσωσε τον ένα βαθμό για τον Ερμή στο παιχνίδι με την Δόξα.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε στον τρόπο που σκόραρε, αλλά και στα πριμ που τους τάζει ο πρόεδρος της ομάδας, Λουκάς Φανιέρος, και… πετάνε.
 
Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο το ποτήρι μετά το παιχνίδι με την Δόξα: «Όπως και να το δεις άδειο είναι. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς στην έδρα σου και δεν τα καταφέρνεις για να ξεκολλήσεις από τις χαμηλές θέσεις είναι δύσκολο. Τώρα δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Αν κερδίζαμε θα ήταν πολύ καλό για το κομμάτι ψυχολογίας».
 
Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων φαντάζει δίκαιο το αποτέλεσμα: «Αν εξαιρέσουμε την φάση του Κειτά , το γκολ που ακυρώθηκε και τις φάσεις της Δόξας, στο δεύτερο μέρος αντί να έχουμε το πάνω χέρι υπερτερούσε η Δόξα στην κατοχή. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά, εκεί έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι δεν αξίζει με το υλικό που έχουμε να είμαστε σε αυτή την θέση. Αν δεν ήξερα τις ικανότητες των συμπαικτών μου θα έλεγα ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε. Οι μόνοι υπαίτιοι είμαστε εμείς».

Τι φταίει: «Πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω ο κάθε ένας στο γήπεδο. Ξέρω ότι παίκτες μπορούν να πάρουν την ομάδα και μόνοι τους και να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην μπορούν. Αν δεν μπορούσαν δεν θα μιλούσα».

Τι τους κρατάει και δεν μπορούν να παίξουν: «Κάποιοι λένε ότι υπάρχει πίεση αλλά χωρίς πίεση δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Αν κάποιοι δεν το αντέχουν και δεν έχουν τα κότσια είναι άλλο πράγμα, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Στην προπόνηση δείχνουν ότι είναι καλά και στο γήπεδο δεν βγάζουν τίποτα».

Για την φάση του γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα ωραίο γκολ, σπάνια το κάνω αυτό. Δεν υπολόγισα ότι θα έρθει η μπάλα σε μένα, ήρθε εκεί και βρήκα την εστία».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είναι όλοι καλοί χαρακτήρες και παρά την βαθμολογική θέση δεν υπάρχει καμιά μουρμούρα και διχόνοια και πρέπει αυτό να φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση: «Θέλουμε τη νίκη με την Ανόρθωση. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ούτε τιμωρίες. Νομίζω επιστρέφει και ο Μαλόν».

Πάλι έδωσε πριμ ο πρόεδρος και το… πετάξατε: «Είναι αδιανόητο αυτό. Θέλει να μας δώσει λεφτά ο πρόεδρος ο οποίος το κάνει συνέχεια και εμείς τα πετάμε. Κάθε εβδομάδα μας τάζει κάτι, δεν φταίει αυτό. Με τρελαίνει αυτό. Δεν είναι το πριν, απλά είναι ένα συν του προέδρου που το κάνει χρόνια. Εμείς θέλουμε να πηγαίνει καλά η ομάδα, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο πρόεδρος και ποιος είναι, αυτό που θα πει θα το κάνει. Εδώ και 3-4 ματς τάζει καλά πριμ και εμείς τα πετάμε».

Πώς βλέπει γενικότερα το πρωτάθλημα: «Με μια νίκη περνάς 3-4 αντιπάλους και με μια ήττα πας ξανά στον πάτο. Οι αποστάσεις είναι πολύ κοντινές. Αν κερδίζαμε χθες πηγαίναμε τέσσερις βαθμούς από την πρώτη 6αδα. Από δω και πέρα μπορεί να καλυφθεί το κενό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ανέβαλε το ταξίδι της, παραμένει προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»