Επισκέφθηκε το Μάτι ο Αλέξης Τσίπρας

Τις πληγείσες περιοχές στο Μάτι επισκέφθηκε σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.
 
Τσίπρας και Σπίρτζης συναντήθηκαν με τις συντονιστικές επιτροπές των κατοίκων του Ματιού και του Βουτζά αλλά και με εκπροσώπους των νέων της περιοχής. Διαβεβαίωσαν τους κατοίκους ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν οι φάκελοι των πληγέντων με σκοπό να εκδοθούν οι άδειες επισκευής αλλά και κατασκευής σε όσους έχουν υποστεί πιο μεγάλες ζημιές στις κατοικίες τους.

Παράλληλα, υποσχέθηκαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να ξαναχτιστούν σπίτια σε ρέματα ενώ ενημέρωσαν ότι στις αρχές του έτους οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε κατεδαφίσεις αυθαιρέτων.

Τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών επιτροπών ζήτησαν από τον υπουργό να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα οι μόνιμες κατοικίες, αίτημα που έγινε δεκτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβιάσεις στη Θράκη το Υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής