Απαγορεύεται στα παιδιά να στείλουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη

Θύματα του... GDPR, ήτοι της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου έπεσαν τα παιδιά που βρίσκονται στην πόλη Ροτ της Βαυαρίας. Η εφαρμογή της νομοθεσίας σήμανε την απαγόρευση προς τα παιδιά να κρεμάσουν τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη στο μεγάλο δέντρο που βρίσκεται στην αγορά της πόλης.
 
Μάλιστα, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης δεν αφήνει περιθώρια στα παιδιά, καθώς όποιος εναντιωθεί, απειλείται με πρόστιμο.
 
Σύμφωνα με τους δημοτικούς άρχοντες, οι επιστολές αντίκεινται στη νομοθεσία, καθώς στα γράμματα αναγράφονται σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ονόματα, ηλικίες και διευθύνσεις, ώστε να.. γνωρίζει ο Άγιος Βασίλης που θα στείλει τα δώρα.
 
Πάντως, όπως αναφέρει και η Daily Mail, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Antenna Bayern, ανακοίνωσε τη συνεργασία με εμπειρογνώμονες, προκειμένου να υπάρξει λύση για τα παιδιά, που θέλουν να κρεμάσουν στο δέντρο τα γράμματά τους.
 

Δειτε Επισης

Σε ύψιστο συναγερμό οι ιρανικές υπηρεσίες Πληροφοριών παρά την εκεχειρία
Μίλησε με τον Τραμπ για τα F-35 ο Ερντογάν-Ξεκίνησαν τεχνικές συζητήσεις
Mήνυμα νίκης από Χαμενεΐ μετά την εκεχειρία-«Οι ΗΠΑ δεν πέτυχαν τίποτα από τον πόλεμο, νίκη του ιρανικού λαού»
Ανθίζει το παγκόσμιο λαθρεμπόριο κοκαΐνης-Στα 25 εκατομμύρια οι χρήστες
Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία στο Παρίσι-Δύο νεκροί, ο ένας 12χρονος
Καταγγέλλει επίθεση Ισραηλινών με 4 νεκρούς αμάχους σε Δυτική Όχθη η Πρεσβεία Παλαιστίνης
Η ανάλυση των Ιρανών για τον τερματισμό του πολέμου-«Στρατιωτικό θάρρος η ενημέρωση για την επίθεση»
Συμφωνία με Συμβούλιο Ευρώπης για ίδρυση ειδικού δικαστηρίου υπέγραψε ο Ζελένσκι
Εμπλοκή στα συμπεράσματα για την Ουκρανία στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Διαψεύδει πως μεταφέρθηκαν τα αποθέματα ουρανίου του Ιράν ο Τραμπ-Επιμένει ότι καταστράφηκαν από τις ΗΠΑ