Τσαβούσογλου: Οι δολοφόνοι του Κασόγκι τον τεμάχισαν σε 7 λεπτά ακούγοντας μουσική

Ζωντανό και με συνοδεία μουσικής τεμάχισαν σε μόλις 7 λεπτά οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
 
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν δει το φως των ΜΜΕ, δόθηκε εντολή στους εκτελεστές να ακούν μουσική ενώ τον τεμαχίζουν ζωντανό, ενώ ένας εξ αυτών είπε ότι το χάρηκε.
 
Ο Τσαβούσογλου άκουσε ηχητικό από την ώρα της δολοφονίας που επιβεβαιώνει τις ανατριχιαστικές πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
 
«Το άκουσα. Σκοτώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Ήταν σκόπιμη δολοφονία» είπε ο Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στη γερμανική Suddeutsche Zeitung, που επικαλείται το Russia Today.
 
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποκάλυψε ότι άκουσε έναν γιατρό που μιλούσε στους δολοφόνους και τους είπε να ακούνε μουσική όσο τεμαχίζουν το σώμα του Κασόγκι. Ένας από αυτούς είπε ότι του αρέσει να κάνει κάτι τέτοιο. «Είναι αηδιαστικό» σχολίασε.
 
Πολλές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Κασόγκι έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα σε αυτές και η χρήση της μουσικής, για να καλυφθούν οι κραυγές του θύματος, την ώρα που τον τεμάχιζαν ζωντανό.
 
Η δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι έγινε στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ο δημοσιογράφος εισήλθε στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκική πλευρά σήμανε πρώτη συναγερμό. Μια ομάδα 15 ατόμων από τη Σαουδική Αραβία είναι ύποπτοι για την υπόθεση, ενώ ο πρίγκιπας του θρόνου, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατηγορείται ότι διέταξε προσωπικά τη δολοφονία. Σαουδάραβες αξιωματούχοι πάντως αρνούνται ότι είχαν γνώση των όσων έγιναν.

Δειτε Επισης

Πέθανε ο 61χρονος που τον κατάπιε το MRA στις ΗΠΑ-«Φορούσε αλυσίδα εννέα κιλών»
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές σε σχολείο-Ένας νεκρός
Ο ισραηλινός στρατός επιτίθεται σε στόχους των Χούθι στο λιμάνι της Χοντέιντα στην Υεμένη
«Αν θέλουν πόλεμο θα τον έχουν»-Η ΕΕ ετοιμάζει αντεπίθεση στους δασμούς του Τραμπ, με το βλέμμα στην... έσχατη λύση
Προτείνει τέλος 20 ευρώ για αφίξεις πολιτών εκτός ΕΕ που εξαιρούνται από την υποχρέωση θεώρησης η Κομισιόν
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια μπροστά σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο στο Λονδίνο
Νέες συνομιλίες του Ιράν με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα από επιδρομές του Ισραήλ σε αμάχους που περίμεναν βοήθεια
Αποτροπή τρομοκρατικής συνωμοσίας στο Κάιρο-Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών
Οργισμένος ο Λευκός Οίκος με τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις στη Συρία-«Συμπεριφέρεται σαν τρελός»