Σάλος στην Ελλάδα: Καθηγητής Γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, από τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας σε βάρος καθηγητή της, οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της.
 
Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima, 43χρόνος καθηγητής σε γυμνάσιο του νησιού της Ρόδου, διατηρούσε σχέση με κορίτσι – μαθήτρια του, το οποίο άφησε έγκυο.
 
Όπως ισχυρίστηκαν στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της, ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, ανήλικη δηλαδή, την άφησε έγκυο και έκανε έκτρωση.
 
Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του και συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή. Μάλιστα, η όποια επαφή με τους γονείς της ήταν μέσω μηνυμάτων ενώ μετά από λίγο διάστημα χάθηκε κάθε επαφή.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του 12vima, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληκτίστηκαν έντονα. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στην συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Δειτε Επισης

Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή