«Πλέον παίρνουμε με περισσότερη ευκολία τέτοια παιχνίδια»

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το εντός έδρας 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου. Φιλοξενούμενος στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων μίλησε για…
 
…το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου: «Παίζαμε στο γήπεδο μας με έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Το καταφέραμε και μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής ανεβήκαμε και άλλο βαθμολογικά και έχουμε και δυο παιχνίδια στο χέρι τον Ιανουάριο. Συνεχίζουμε την αναρρίχηση και αποκομίσαμε και άλλα οφέλη. Όταν κερδίζεις σε ντέρμπι, δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και η δυναμική και η ψυχολογία.
 
Έχουμε κάνει καλύτερα παιχνίδια, αλλά σε αυτό το σημείο αυτό που μετράει πρωτίστως είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας αρκούν οι εντυπώσεις, αλλά οι βαθμοί. Έχουμε αποκτήσει την τριβή τα τελευταία χρόνια και μπορούμε να παίρνουμε με περισσότερη ευκολία αυτού του είδους τα παιχνίδια. Εμείς χαμογελάσαμε στο τέλος, γιατί εκμεταλλευτήκαμε την μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε και αντιδράσαμε εξαιρετικά ανασταλτικά στην συνέχεια. Θα μπορούσαμε να ψάξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις το δεύτερο γκολ, αλλά μας αρκούσε η καλή ανασταλτική λειτουργία, όπως είπε και ο προπονητής. Πλησιάσαμε την κορυφή και θέλουμε να καλύψουμε και άλλο έδαφος».
 
…την προοπτική της κορυφής με νίκες στα εξ αναβολής παιχνίδια τον Ιανουάριο: «Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και, όταν έρθει ο Γενάρης για να δώσουμε τα παιχνίδια που χρωστάμε, θα δούμε πού βρισκόμαστε. Εφόσον συνεχίσουμε να κερδίζουμε, θα πάμε σε αυτά τα παιχνίδια και θα έχουμε δυνατότητα να ανέβουμε ακόμα και στην κορυφή. Ούτε καν το παιχνίδι με την Ένωση δεν μπορούμε να δούμε, καθώς θα προηγηθεί το παιχνίδι με την Ζυρίχη».
 
…τον Καταλά που έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο το πρωτάθλημα: «Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να πρωταγωνιστήσουμε μέχρι τέλους. Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα μπορούσαμε και στην Ευρώπη να πετυχαίναμε κάτι, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Όταν φύγουν και τα παιχνίδια της Ευρώπης, θα μπορούμε να δούμε απρόσκοπτα τα παιχνίδια στην Κύπρο. Ο Καταλά είναι αρχηγός και δικαιούται να εκφράζει την άποψη του. Εγώ λέω ότι στόχος είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι».
 
…τα αγωνιστικά: «Ο Τρουγιόλς και ο Σίλβα συμπλήρωσαν κάρτες και προκύπτει πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ενόψει Ζυρίχης δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Θα προπονηθούμε αύριο και το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ελβετία».
 

Δειτε Επισης

Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ανέβαλε το ταξίδι της, παραμένει προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»