Στο Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας τοποθετήθηκε γλυπτό με τίτλο «Wife Ihore»

Στο Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας τοποθετήθηκε το γλυπτό με τίτλο «Wife Ihore» που φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης Inna Tkachivska από την Ουκρανία.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το γλυπτό φιλοτεχνήθηκε κατά τη διάρκεια της Α΄ Φάσης του 6ου  Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής Αγίας Νάπας, που άρχισε τέλη Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου».
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής Κίκης Κωνσταντίνου και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα, απένειμαν στην καλλιτέχνη αναμνηστική πλακέτα και δώρα και εξέφρασαν εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου «εγκάρδιές ευχαριστίες  για το εξαίσιο δημιούργημά της».

Δειτε Επισης

Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία