Τραγωδίες δίχως τέλος στην άσφαλτο... Επτά μέρες, τέσσερα θύματα

Ασταμάτητο συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο την τελευταία εβδομάδα, όπου σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα θανατηφόρα δυστυχήματα σε όλο το νησί.
 
Τέσσερις νέοι άνθρωποι, άλλοι οικογενειάρχες και άλλοι νεαροί που έκαναν όνειρα για το μέλλον, έφυγαν ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή.
 
Τελευταίο θύμα στην άσφαλτο ο 24χρονος μοτοσικλετιστής  Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, στην περιοχή Γεροσκήπου.

Διαβάστε εδώ:Εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο ο άτυχος Γιώργος… Υπέκυψε στο χειρουργείο (pics)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στις 08:30 χθες το πρωί, όταν 24χρονος, ενώ οδηγούσε  στην οδό Αγίων Πέντε στην Γεροσκήπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα βγει εκτός του δρόμου και να ανατραπεί η μοτοσικλέτα του.

Ο 24χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.
 
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου στο Τσέρι
 
Λίγες ώρες προηγουμένως άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 37χρονο οικογενειάρχη ο οποίος σκοτώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Τσερίου προς Χαλεπιανές.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, όχημα που οδηγούσε γυναίκα με κατεύθυνση τις Χαλεπιανές, στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά σε πάροδο, ανέκοψε την πορεία 30χρονου οδηγού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
 
Αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν και στη συνέχεια το όχημα του 30χρονου ανετράπη και προσέκρουσε βίαια σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από φροντιστήριο και στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 37χρονος και η 42χρονη σύζυγος του.
 
Και οι δυο εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος τους και ως εκ τούτου κλήθηκε για τον απεγκλωβισμό τους η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Αφού απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 37χρονου, ενώ μάχη για να κρατηθεί στο ζωή δίνει η σύζυγος του.
 
Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και η γυναίκα οδηγός του πρώτου οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι περίμενε έξω από το φροντιστήριο για να παραλάβει την ανήλικη κόρη τους η οποία θα τέλειωνε το μάθημα.

Έσβησαν τα όνειρα του νεαρού Φειδία

Στην άσφαλτο έσβησαν και τα όνειρα του 21χρονου Φειδία από το Δάλι, ο οποίος στις 19 Νοεμβρίου, ενώ οδηγούσε το όχημα του στη λεωφόρο Τεύκρου Ανθία στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, περίπου σαράντα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο πεζοδρόμιο.
 
Διαβάστε εδώ:Το χρονικό της νέας τραγωδίας...Η τρελή πορεία του άτυχου Φειδία (pics)
 
Από την πρόσκρουση το όχημα του 21χρονου πλαγιολίσθησε και στη συνέχεια προσέκρουσε σε περίφραξη υποστατικού, όπως και σε πάσσαλο της ΑΗΚ ο οποίος αποκόπηκε.

Από τα διαδοχικά κτυπήματα το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, η οποία όμως κατασβέστηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ άτυχος 21χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν μέλη της τροχαίας, τα οποία διεξήγαγαν έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε τον 21χρονο Φειδία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατο του.
 
«Έφυγε» ο 18χρονος Μάριος σε τροχαίο στη Λεμεσό
 
Πρώτο θύμα της «δολοφονικής» εβδομάδας που τελειώνει σήμερα ήταν άλλος ένας νεός. Ο 18χρονος Μάριος από τη Γεωργία, ο οποίος σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, μεταξύ του δημόσιου κήπου και των φώτων τροχαίας προς τον Εναέριο.
 
Διαβάστε εδώ:Μοιραίο προσπέρασμα για τον άτυχο Μάριο... Οδηγούσε την μοτοσικλέτα του αδελφού του

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άτυχος 18χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με ανατολική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Δημοσίου Κήπου και εναερίου, απώλεσε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του και κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα που κινείτο στην αριστερή λωρίδα.

Στην συνέχεια ο άτυχος 18χρονος προσέκρουσε βίαια σε όχημα που ήταν σταθμευμένο αριστερά του δρόμου και σύρθηκε στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπιστώσαν τον θάνατο του.

Στη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος είχαν βρεθεί μέλη της τροχαίας Λεμεσού για να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Ας είναι επιτέλους οι τελευταίοι άνθρωποι που χάνονται στην άσφαλτο. Ας γίνουμε όλοι πλέον πιο ενσυνείδητοι κρατώντας το τιμόνι. Πίσω από αυτό βρίσκεται η ίδια μας η ζωή!
 

Δειτε Επισης

Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες
«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών