«Δεν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα – Ο Τάμαρι πριν δύο εβδομάδες»

Την άποψη ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
 
«Προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κυρίως από τα φτερά. Στο καλύτερο μας σημείο δεχθήκαμε το γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να βγούμε πιο ψηλά αλλά δεν είχαμε κάποια καθαρή ευκαιρία. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε δουλειά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε από αύριο» ήταν η αρχική του δήλωση.

 
Για την εμφάνιση της ομάδας: «Όταν υπάρχει διακοπή και λείπουν πολλοί παίκτες δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς. Αυτό ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να μην αλλάξουμε πολλά. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε το παιχνίδι από πίσω, είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε αλλά δεν το κάναμε. Για μένα παίξαμε υπερβολικά με μακρινές μπαλιές. Είναι καλύτερο να παίζουμε με τη μπάλα στο έδαφος γιατί έχουμε ποιότητα. Ειδικά όταν παίζουμε με παίκτες όπως ο Νατέλ, ο Ζαχίντ και ο Στάθης. Πρέπει να κρατάμε τη μπάλα στο έδαφος και ίσως στα τελευταία 20 μέτρα να επιτεθούμε με άλλους τρόπους. Οι παίκτες μου σήμερα έδωσαν το 100 τοις 100. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Η νοοτροπία μας ήταν καλή αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι σήμερα».

 
Αν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα: «Όχι δεν το πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Συνήθως προσπαθούμε να μπούμε στην περιοχή με 3-4-5 παίκτες. Σήμερα δεν ήταν εύκολο γιατί κάναμε πολλά λάθη στην τελική πάσα. Το πρόβλημα δεν είναι οι επιθετικοί. Μερικές φορές πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι κοντά στην αντίπαλη περιοχή».
 
Γιατί δεν ήταν στην αποστολή ο Τάμαρι: «Ο Μούσα πριν δυο βδομάδες είχε πρόβλημα στην προπόνηση. Επέστρεψε εδώ και 1-2 μέρες. Πιστεύω ότι αύριο θα είναι έτοιμος να μπει με την ομάδα».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους