Χώροι στάθμευσης σε δύο σχολεία στη Λάρνακα μετά το κλείσιμο της Δημοτικής Αγοράς

Ανοικτοί για το κοινό θα παραμένουν την Παρασκευή το απόγευμα οι χώροι στάθμευσης δύο σχολείων στη Λάρνακα, μετά το κλείσιμο της πρώην Δημοτικής Αγοράς στην οδό Ερμού.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «μετά το κλείσιμο του χώρου στάθμευσης στην πρώην Δημοτική Αγορά της πόλης, οι χώροι στάθμευσης του Δημοτικού Σχολείου Καλογερά και Ευρυβιάδειου Γυμνασίου, θα παραμένουν ανοικτοί τις Παρασκευές απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα για διευκόλυνση του κόσμου».

Το συγκεκριμένο μέτρο λήφθηκε «μετά από σχετική διευθέτηση με την Σχολική Εφορεία Λάρνακας, με το κόστος στάθμευσης  να ανέρχεται στα €2,50 για συνεχή στάθμευση. Οι χώροι θα ελέγχονται από άτομα του Προγράμματος  Εποχιακής Απασχόλησης Ανέργων του Δήμου Λάρνακας, ενώ τα έσοδα από τη λειτουργία τους θα διατεθούν στην Σχολική Εφορεία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι χώροι στάθμευσης «θα τεθούν σε λειτουργία από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου. Ακόμα από τις 21 Δεκεμβρίου 2018, ημερομηνία έναρξης των Χριστουγεννιάτικων διακοπών των Σχολείων, οι συγκεκριμένοι χώροι θα λειτουργούν καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση για εξυπηρέτηση του κοινού».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Αυτοψία στον ποταμό Λιοπετρίου-Στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο, εντός χρονοδιαγραμμάτων και το υπόλοιπο έργο
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού