Cremoso Gelato Artigianale στο Nicosia Mall!

Πρεμιέρα για το Cremoso Gelato Artigianale που φέρνει την παράδοση του ιταλικού παγωτού στην Κύπρο με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στο νέο Nicosia Mall.
 
Η πρώτη μέρα έδωσε την ευκαιρία στον διάσημο Ιταλό Maestri Vincenzo Greco, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο gelato, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για το άνοιγμα του καταστήματος, να παρουσιάσει τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές!
 
Ο Ιταλός Maestri θα είναι στην Κύπρο και στο Cremoso Gelato Artigianale μέχρι και την Κυριακή.
 
Στο Cremoso θα βρείτε Gelato, Sorbet και χωνάκια σε υπέροχες γεύσεις σοκολάτας, μπισκότων, φρούτων, καραμέλας, ζεστά και κρύα ροφήματα, καθώς και τα υπέροχα Bubble Waffles όπου ο πελάτης μπορεί να κάνει τους δικούς του συνδυασμούς με περισσότερες από 40 διαφορετικές γαρνιτούρες.
 
Οι πρώτες ύλες έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία από την εταιρία Tecnoblend η οποία, χρησιμοποιεί μόνο φυσικές γεύσεις με συστατικά χωρίς GMO, χωρίς γλουτένη, χωρίς υδρογονωμένα λίπη, χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα.
 
To δεύτερο κατάστημα Cremoso πρόκειται να ανοίξει μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ενώ η αλυσίδα θα αναπτυχθεί και περαιτέρω στη συνέχεια.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»