Συνελήφθη Τ/κ που εξαπάτησε δύο Ελληνοκύπριους-Πώς τους ξεγέλασε με την πώληση της περιουσία τους

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε Τουρκοκύπριο ως ύποπτο για υπόθεση απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 30 χιλιάδων ευρώ από δύο Ελληνοκύπριους, ένα άντρα και μια γυναίκα, στους οποίους υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην πώληση της περιουσίας τους σε Ισραηλινούς αγοραστές.
 
Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», η οποία γράφει ότι ο Τουρκοκύπριος πήρε τους τίτλους ιδιοκτησίας από τα δύο πρόσωπα, λέγοντας τους ότι έχει βρει αγοραστές για την περιουσία τους, στην κατεχόμενη Λάπηθο και στην κατεχόμενη Μόρφου, ζητώντας τους παράλληλα χρήματα για να καλύψει τα έξοδα του, όπως ισχυρίστηκε.
 
Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από καταγγελία των δύο Ελληνοκύπριων, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης τριών ημερών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το ξεκόβει για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ ο Καρογιάν-«Δεν υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες που να το ευνοούν»
Συνελήφθη ο 42χρονος που καταζητείτο για διάρρηξη και κλοπή καταστήματος στη Λευκωσία
Ψάχνουν για παγιδευμένους στα συντρίμμια στο Ισραήλ-Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη διάσωση βρέφους
Αυξάνονται τα θύματα από το αεροπορικό στην Ινδία-Στα 279 τα θύματα
Κανένα αίτημα από πολίτες για το σχέδιο Εστία-Καλεί σε προσοχή για τα fake news του πολέμου η Κυβέρνηση
Ενώπιον Δικαστηρίου άλλοι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία σε αρτοποιείο-Ανάμεσά τους και 14χρονος
Πράξη άμυνας για τον Ισραηλινό Πρέσβη η επίθεση στο Ιράν-«Δεν στοχεύει τον ιρανικό λαό»
Ώρα μηδέν για Ισραήλ και Ιράν-Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου οι δύο χώρες
Θανατοποινίτης εκτελείται με ένεση χημικής ουσίας στη Νότια Καρολίνα
Τι υποστήριξαν Ιραν και Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ-«Φτάνει η κλιμάκωση, ώρα να σταματήσει»