Διακοπή νερού από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή στη Λευκωσία

Τη διακοπή της παροχής νερού σε δήμους και κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας από τις 2300 την Τετάρτη ως τις 0600 την Παρασκευή λόγω προγραμματισμένων εργασιών ανακοίνωσε το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του Τμήματος η διακοπή της παροχής νερού θα γίνει λόγω των προγραμματισμένων εργασιών σύνδεσης του Νέου Εφεδρικού Αντλιοστασίου Τερσεφάνου με τον αγωγό Τερσεφάνου – Λευκωσίας καθώς και των εργασιών συντήρησης του αγωγού.

«Από τις πιο πάνω εργασίες θα επηρεαστούν το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, καθώς και οι ακόλουθοι Δήμοι και Κοινότητες:

Τσέρι, Λατσιά, Γέρι, Εργάτες (συμπεριλαμβανομένης Βιομηχανικής Περιοχής), Λακατάμεια, Δάλι, Αθηένου, Ποταμιά, Πάνω Δευτερά, Κάτω Δευτερά, Ανάγυια, Αγία Άννα, Αγίοι Τριμιθιάς, Παλαιομέτοχο, Μένοικο, Μάμμαρι, Κοκκινοτριμιθιά, Δένεια», αναφέρεται.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων προτρέπει «όλους τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, εξοικονομώντας τη μέγιστη δυνατή ποσότητα και λυπάται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί λόγω της αναφερόμενης διακοπής».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Οι προκλήσεις της ΕΕ για απόκτηση στρατηγικής αυτονομίας, η παρουσία ΝΑΤΟ και ο ρόλος της Κύπρου
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά
Υφ. Πρόνοιας: Συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων
Πρόστιμο €5.000 στο Υφυπουργείο Πρόνοιας για κάμερες που κατέγραφαν ήχο
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Μ. Λοττίδη Έντονη παρουσία της προσφυγικής κρίσης στην Κύπρο
Άσκηση για αξιολόγηση επιπέδου ανταπόκρισης σε μεγάλο τροχαίο συμβάν
Στην τελική ευθεία οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας