ΙΗΑ: Ο ελληνικός στρατός εδώ και τρεις μήνες δεν περνά από Ίμια

Εδώ και τρεις περίπου μήνες ο ελληνικός στρατός δεν περνά από την περιοχή των Ιμίων εξαιτίας της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο νησί Τσαβούς, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA.

Σύμφωνα με την είδηση με τίτλο «Ο τουρκικός στρατός δεν επιτρέπει στον ελληνικό στρατό να περάσει», που μεταδίδει το πρακτορείο, «αφότου εγκαταστάθηκε στρατιωτική βάση στο νησί Τσαβούς, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μιλίου από τις βραχονησίδες Ίμια, οι Έλληνες στρατιώτες δεν μπορούν πλέον να παραβιάζουν τα τουρκικά χωρικά ύδατα». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται, οι Έλληνες στρατιώτες εδώ και τρεις μήνες δεν περνούν από την περιοχή και παρακολουθούν μόνο τις βραχονησίδες Ίμια από την Καλόλιμνο.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά
Χ. Πετρίδης στον REPORTER: Η συμμετοχή στα κοινά έχει μόνο ένα νόημα, να αλλάξεις όσα δεν λειτουργούν
Χτίζει νέες βάσεις με τη βάση η ΕΔΕΚ-Κατέβηκε στον κόσμο και αποκαθιστά σχέσεις
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα