Ενέδρα θανάτου στην Αγία Νάπα-Γάζωσαν υπάλληλο καταδικασθέντα του τετραπλού φονικού

Άγρια δολοφονία διαπράχθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, με θύμα 33χρονο υπάλληλο νυχτερινού κέντρου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα βρισκόταν ακινητοποιημένο στον αυτοκινητόδρομο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας. 
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διαπίστωσαν ότι το τζάμι του οδηγού ήταν θρυμματισμένο από σφαίρες , ενώ ο οδηγός του οχήματος δεν βρισκόταν στη θέση του. 
 
Μετά από έρευνες το πτώμα του 33χρονου άνδρα εντοπίστηκε σε θαμνώδη περιοχή φέροντας αριθμό σφαιρών από πυροβόλο όπλο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι καταδιώχθηκε από τον ή τους δράστες. 
 
Στο χώρο βρίσκονται από χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Το θύμα ήταν υπάλληλος προσώπου που καταδικάστηκε για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, και γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Λόγω των ερευνών της Αστυνομίας, για την υπόθεση φόνου , το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπα, μέχρι και την έξοδο του αυτοκινητόδρομου παρά το ξενοδοχείο Olympic, είναι κλειστό και από τις δύο κατευθύνσεις.

Οι οδηγοί προτρέπονται από την Αστυνομία να χρησιμοποιούν τους δρόμους των παρακείμενων χωριών για τις διακινήσεις τους αποφεύγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου.

Περισσότερα σε λίγο...

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική