Αυξάνονται οι επιλογές του Κέρκεζ ενόψει ΑΕΚ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στην ΑΕΛ έχοντας δύσκολο έργο στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού μετρά αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών με τους Βοζίνια, Νταβόρ και Μπενίτεθ να βρίσκονται στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του ντέρμπι.

Για τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Πάμε συγκεντρωμένοι και αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ράσο είναι σίγουρα εκτός, θα κάνει μια μικροεπέμβαση μετά από ένα τραυματισμό που είχε στην προπόνηση. Έχουν επιστρέψει Βοζίνια, Νταβόρ και Μπενίτεθ. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία. Στις 11:00 θα έχουμε την τελευταία προπόνηση και γύρω στο μεσημέρι θα έχουμε την αποστολή. Είναι η μοναδική φορά που έχουμε μόνο μια απώλεια ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής μας έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα αναμένουμε όλοι την ενδεκάδα που θα επιλέξει».

Για τον κόσμο: «Είμαστε στα ίδια επίπεδα. Ξέρουμε τις επιλογές των φιλάθλων μας. Δεν νομίζω να έχουμε περισσότερους αν και θα ήταν ευχή μας να βρίσκονται εκεί».

Για το κομμάτι των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως αυτό είναι καθαρά θέμα Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Μόλις γίνει κάποια εξέλιξη σε θέμα ανανεώσεων, θα το ανακοινώσουμε».

Για την αναβάθμιση-ανακαίνιση του προπονητικού: «Συνεχίζονται οι εργασίες, βέβαια συνεχίζουμε να προπονούμαστε στην Γερμασόγεια αφού στο προπονητικό γίνεται επανασπορά. Είναι ένα προπονητικό κέντρο που δεν έχει να ζηλέψει από όλο μεγάλης ομάδας. Θα είναι ότι καλύτερο μπορούμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές και το τιμ. Υπάρχουν χώροι φυσιοθεραπείας, αποδυτήρια, εστιατόρια, καφετέρια. Υπάρχει πρόθεση να γίνει και αναπαυτήριο. Προχωρούμε και με το τέλος της διαδικασίας και του γρασιδιού θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα έργα».

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996