Στην Ταϊλάνδη για 36 ώρες οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ

Ο χαμός του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha έχει συγκλονίσει τον κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές των "αλεπούδων" να δηλώνουν πανέτοιμοι να ταξιδέψουν στην Μπανγκόκ με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Ο Τζέιμι Βάρντι με δηλώσεις του έκανε γνωστή την επιθυμία των συμπαικτών του, κι λίγο αργότερα το Sky Sports επιβεβαίωσε ότι μετά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κάρντιφ (3/11, 17:00) ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θα μπουν σε ιδιωτικό αεροπλάνο για το ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Η παραμονή των Άγγλων στην Μπανγκόκ υπολογίζεται για μόλις 36 ώρες, αφού πρέπει να επιστρέψουν για να προετοιμαστούν ενόψει του ματς με την Μπέρνλι.

Στην πατρίδα του Vichai Srivaddhanaprabha έχει αρχίσει ήδη η τελετή ταφής (διαρκεί μία εβδομάδα) και το σαββατοκύριακο θα κορυφωθεί το τελετουργικό με την κηδεία του ηγέτη της King Power που έχασε βίαια τη ζωή του έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου του στις 27/10.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου Νικόλα Κλεοβούλου (pic)
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
«Ετυμηγορία» Ελεγκτικής για Δικαστική Υπηρεσία-Υπόνοιες για ρουσφέτι με έργο σε πρώην πρόεδρο, σκιές για δικηγόρους με νομική αρωγή
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζει-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου