«Δεν μπορεί να εκτροχιαστεί αυτό που έχει ξεκινήσει για την κάρτα φιλάθλου»

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο κάνουν οι Παπουλής και Βασιλείου στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από τη μεγάλη επικράτιση κόντρα στην ΑΕΛ και θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Αλκή.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν να τοποθετηθούν για το θέμα της κάρτας φιλάθλου, μέχρι να ολοκληρωθεί η συνάντηση των σωματείων, στην οποία θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της εταιρείας. Για όλα τα θέματα της ομάδας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Ο θεσμός του πρωταθλήματος διαφέρει κατά πολύ από ένα παιχνίδι κυπέλλου που είναι μόνο ένα 90λεπτο και σου δίνει πρόκριση η τίτλο. Πήραμε τους 3 βαθμούς με κυριότερο κέρδος το γόητρο και η ψυχολογία που πήραμε από τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ . Η διακοπή ήταν ευεργετική αλλά κρύβει και κίνδυνους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και από εμάς απαγορεύεται το λάθος».

Για τα αγωνιστικά: «O Καραγιόλ είναι εκτός προγράμματος αφού κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γιούστε, Παπούλης θα είναι σίγουρα εκτός. Ο Βασιλείου δύσκολα θα προλάβει αλλά δεν θα πάρουμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Στα θετικά οι Σουμά και Μπρού είναι έτοιμοι. Μάρκοβιτς και Ροπέρζ είναι εκτός λόγω καρτών. Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και όλες είναι απογευματινές».

Αν οι τραυματίες θα προλάβουν τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο: «Για τα επόμενα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Λάτσιο επιστρέφουν σίγουρα οι Παπουλλής και Βασιλείου».

Για την κατάσταση του Γιούστε: «Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στα μέσα του Γενάρη».

Για την άτυπη συνάντηση της ΚΟΠ για την κάρτα φιλάθλου: «Προτιμούμε να μην σχολιάζουμε το ζήτημα και να δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στο κόσμο ή και να λαϊκίζουμε. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις και θα κινηθούμε αναλόγως. Θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της εταιρείας εκεί αυτή τη φορά. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν την ίδια γραμμή αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν άλλη θεωρία που πιστεύω δεν μπορούν να εκτροχιάσουν αυτό που έχει ξεκινήσει. Δεν μπορώ να προτρέχω όμως. Θα περιμένουμε το τέλος αυτής της πρώτης συνάντησης και από εκεί και πέρα θα μιλήσουμε».

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν