Φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα στην έξοδο της Αλάμπρας Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου, που συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 2018.
 
Από το ατύχημα τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Κατά τη σύγκρουση το φορτηγό όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, ενώ το σαλούν όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα οι δύο λωρίδες του δρόμου να αποκοπούν.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Αλάμπρα και να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου. Συστήνεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.      

Δειτε Επισης

Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Πυρπόλησαν το όχημα του πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου-Έρευνες εάν ήταν «μήνυμα» στον αστυνομικό
Ανέκοψαν για έλεγχο 39χρονο με τον 12χρονο γιο του-Εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία
Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παράνομη εργοδότηση-Εντοπίστηκαν 34 πρόσωπα
Σειρά επαφών Αρχηγού ΓΕΕΦ στις ΗΠΑ-Συζήτησε με αξιωματούχους του Πενταγώνου
Εντοπίστηκε ο 82χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λεμεσό
Δεύτερη σύλληψη 16χρονου για την επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης
Συνεχίζουν απτόητοι οι εμπρηστές-Έκαψαν όχημα 43χρονου στη Λάρνακα
Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν και λήστεψαν 21χρονο στη Λάρνακα-Άρπαξαν το κινητό και το πορτοφόλι του