Χειροπέδες σε άλλους δύο για την επίθεση σε θηροφύλακες στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 35 και 46 ετών προχώρησε, χθες η Αστυνομία στην Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον και των δύο διερευνάται υπόθεση που αφορά τροχαία αδικήματα, παράλειψη να σταματήσουν σε σήμα θηροφύλακα, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, κακόβουλη ζημιά και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.
 
Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 43 ετών, που στις 14 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, δυο μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, έπειτα από πληροφορία που λήφθηκε, προσπάθησαν να ανακόψουν σε δρόμο που οδηγεί στο Δάσος της Πάφου τέσσερις τετράτροχες μηχανές, που οδηγούσαν πρόσωπα που έφεραν κράνη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λαθροθήρες με τετράτροχες και κράνη στην Πάφο-43χρονος τραυμάτισε θηροφύλακα και καταζητείται
 
Οι τρεις οδηγοί κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τέταρτος κτύπησε με τη μηχανή του στο όχημα των θηροφυλάκων, προκαλώντας του ζημιές. Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους δύο θηροφύλακες.
 
Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγάλει το κράνος του οδηγού της μηχανής, και διαπίστωσε πως πρόκειται για  τον 43χρονο από χωριό της περιοχής.
 
Μετά την σύλληψη του 43χρονου προέκυψε μαρτυρία και για τα άλλα δύο πρόσωπα.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»