powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Μέι: Αποχωρούμε από την ΕΕ τον Μάρτιο του 2019

 

Αποχωρούμε από την ΕΕ τον Μάρτιο του 2019 επανέλαβε σήμερα η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, μιλώντας στο ραδιόφωνο του LBC.

Η κα Μέι είπε εξάλλου ότι το σχέδιο συμφωνίας στο οποίο κατέληξε το Λονδίνο με τις Βρυξέλλες διασφαλίζει ότι θα είναι εκεί μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2021.

Η συνέντευξη της Πρωθυπουργού της Βρετανίας στον LBC: 

Στο μεταξύ, ένας από τους πρώην υπουργούς της για το Brexit, ο Ντέιβιντ Ντέιβις, δήλωσε σήμερα πως το βρετανικό κοινοβούλιο θα καταψηφίσει το σχέδιο συμφωνίας της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit άρα εκείνη θα πρέπει να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για μια διαφορετική συμφωνία.

«Η πολιτική την οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα απορριφθεί, νομίζω, από τη Βουλή των Κοινοτήτων. Τότε η πρωθυπουργός θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική», είπε ο Ντέιβις.

 

 

;