Αγγίζει τις 300 χιλιάδες η αξία των γουνών που κλάπηκαν από κατάστημα στη Λεμεσό

Πανάκριβες γούνες το κόστος των οποίων φτάνει τις 300 χιλιάδες ευρώ απέσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας διαρρήκτες, που έδρασαν με τον ίδιο τρόπο όπως στη διάρρηξη που σημειώθηκε πριν 20 μέρες στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, με λεία επίσης πανάκριβες γούνες.
 
"Είναι η δεύτερη υπόθεση που έγινε στη Λεμεσό με παρόμοια είδη που έχουν κλαπεί", δήλωσε στη σκηνή ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, προσθέτοντας ότι γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, καθώς ο τρόπος δράσης τους είναι πανομοιότυπος.
 
Συγκεκριμένα, οι δυο δράστες ανασήκωσαν το εξωτερικό μεταλλικό ρόλο και αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, απέσπασαν της πανάκριβες γούνες σε χρονικό διάστημα μόλις τριών λεπτών, ενώ αποχώρησαν με όχημα τύπου τζιπ, σκούρου χρώματος.
 
Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 3:50 τα ξημερώματα από τον 57χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τεκμηρίων που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, η δράση των οποίων καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
 
Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διάρρηξη, στις 25 Οκτωβρίου, οι δράστες ενήργησαν την ίδια σχεδόν ώρα (3:40), παραβιάζοντας τη γυάλινη είσοδο και αποσπώντας 24 γούνες διαφόρων ειδών, η αξία των οποίων έφτανε τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Δειτε Επισης

Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών
Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το φόνο της 16χρονης-Στο φως μαρτυρία από τη σύλληψη του δράστη στην Ελλάδα
Δεν βρέθηκε πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του Πάπα-Νέες συναντήσεις τη Δευτέρα
Ένα κιλό εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Θεσσαλονίκη
Tη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην Άννα Σιάλαρου-«Η οικογένειά σου σε κατευοδώνει στο ταξίδι με τους αγγέλους»
Παραλήρημα Ερντογάν στα εγκαίνια του «προεδρικού»-«Ένδειξη κοινού πεπρωμένου Τουρκίας και "τδβκ"»
Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι-«Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας, δεν σέβεται ούτε τον παππού του»
Ένωσαν δυνάμεις οι δήμοι της ελεύθερης Αμμοχώστου-Ζητούν άρση αποφάσεων που καθηλώνουν την ανάπτυξη
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γενικός Γραμματέας του Volt ανάμεσα στους συλληφθέντες στη διαμαρτυρία για το νέο «προεδρικό» στα κατεχόμενα