Λαθροθήρες με τετράτροχες και κράνη στην Πάφο-43χρονος τραυμάτισε θηροφύλακα και καταζητείται

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδυνή περιπολία για κλιμάκιο της υπηρεσίας θήρας στην Πάφο.
 
Συγκεκριμένα μέλη της υπηρεσίας έκαναν νεύμα σε τετράτροχη μηχανή που οδηγούσε 43χρονος να σταματήσει για έλεγχο.
Ο 43χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά χτύπησε το όχημα της υπηρεσίας και τραυμάτισε ελαφρά, ένα από τους δύο θηροφύλακες που ήταν στο σημείο ελέγχου
 
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες το βράδυ κοντά στο χωριό Λυσός. Οι θηροφύλακες που προφανώς είχαν εξασφαλίσει σχετικές πληροφορίες, τοποθέτησαν το όχημα τους σε δρόμο που οδηγεί προς το δάσος της Πάφου.
 
Τέσσερις τετράτροχες μηχανές τις οποίες οδηγούσαν ισάριθμα πρόσωπα που φορούσαν κράνη πλησίασαν το μπλόκο της υπηρεσίας και παρά τα σήματα που τους έγιναν να σταματήσουν, οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος χτύπησε με τη μηχανή του στο όχημα της υπηρεσίας.
 
Όταν τον προσέγγισε ο ένας εκ των δύο θηροφυλάκων ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει οδήγησε κατ΄επανάληψη την τετράτροχη κατά του οχήματος της υπηρεσίας θύρας προκαλώντας ζημιές ενώ τραυμάτισε και τον ένα ελαφρά.
 
Στην πάλη που ακολούθησε ο θηροφύλακας κατάφερε να αποσπάσει το κράνος του χειριστή της μηχανής, αναγνωρίζοντάς τον πως είναι ένας 43χρονος από χωριό της περιοχής.
 
Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.
 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία