Στην Τουρκία ο Πούτιν για την τελετή ολοκλήρωσης του Turkish Stream

Στις 19 Νοεμβρίου φτάνει στην Κωνσταντινούπολη ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για να συμμετάσχει μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί για την ολοκλήρωση του υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι κάτω από τη θάλασσα μέχρι στιγμής και αναμένεται μέχρι το 2020 να ολοκληρωθεί ολόκληρο το έργο και να ξεκινήσει η μεταφορά φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Τουρκία. Ο αγωγός θα μεταφέρει 15.7 δις. κ.μ. αερίου μέσω της Μαύρης Θάλασσας. 

Η τελευταία επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη ήταν στις 27 Οκτωβρίου στην τετραμερή για το Συριακό στην οποία συμμετείχαν και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Καθησυχάζει ο Υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων-«Κρίνουμε ότι θα είναι προσωρινές»
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Συστάσεις για Πρώτες Βοήθειες σε ενδεχόμενη διαρροή ραδιενέργειας λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Έφαγε πόρτα από τον Τατάρ ο Χαν, βρίσκεται σε επαφή με την Άγκυρα-«Υψηλή προστιθέμενη αξία από την εμπλοκή της ΕΕ»
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Είκοσι ένας νεκροί σε ισραηλινά πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)