Στην Κύπρο ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών για τα ενεργειακά

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για ενεργειακά θέματα, Φράνσις Φάνον θα περιοδεύσει στο Ισραήλ, την Κύπρο και την Αίγυπτο, από τις 11 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην περιοδεία του ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα για να συζητήσει ενεργειακή ασφάλεια και περιφερειακή συνεργασία σε ενεργειακά θέματα.

«Το ταξίδι του θα αναδείξει τις οικονομικές ευκαιρίες στον ενεργειακό τομέα για την ανάπτυξη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο και τις σχετικές εξαγωγές και θα ενθαρρύνει τις συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες για αυξημένη περιφερειακή σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη», αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χαμηλές προσδοκίες Στεφάνου για την συνάντηση στη Νέα Υόρκη-«Να προσέλθουμε με καλή θέληση»
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ Λάρνακας
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Γνωρίζουμε τα εμπόδια της πολυμερούς αλλά ο Πρόεδρος μεταβαίνει «με πίστη στις θέσεις μας και το δίκαιο του αγώνα μας»