Τραμπ για φονικές πυρκαγιές: Η κακή διαχείριση των δασών ευθύνεται για τις δύο πυρκαγιές

Η κακή διαχείριση των δασών ευθύνεται για τις δύο πυρκαγιές που εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτα στην Καλιφόρνια, δηλώνει σε μήνυμά του σήμερα στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τις φωτιές που κατακαίνε την Καλιφόρνια έχει ανέλθει σε εννέα, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σωθούν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ-Στους εννέα οι νεκροί

 "Τίποτε άλλο δεν ευθύνεται γι'αυτές τις τεράστιες, φονικές και πολυδάπανες δασικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια πέραν της τόσο κακής διαχειρισης των δασών", σημειώνει ο πρόεδρος στο μήνυμά του στο Twitter.
 
"Τόσα δισεκατομμύρια δολάρια να δίνονται ετησίως και να χάνονται τόσο πολλές ζωές, όλες εξαιτίας της τεράστιας κακοδιαχείρισης των δασών. Θεραπεία τώρα, ή σταματούν οι πληρωμές της Fed!", πρόσθεσε.
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Τραγωδία με τουλάχιστον 30 νεκρούς μετά από δυστύχημα με λεωφορείο στη Γουατεμάλα
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ρουμανίας ενόψει επαναληπτικών εκλογών
Πανικός σε πτήση προς Αίγυπτο, κατέρρευσε ο πιλότος στον αέρα-Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα
«Μεγάλη περιοχή real estate»-Συνεχίζει το παραλήρημα για αγορά της Λωρίδας της Γάζας ο Τραμπ
Τραβάει το σχοινί ο Τραμπ-Επιβάλλει δασμούς 25% στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από όλες τις χώρες
Επίθεση με μαχαίρι στην Ιρλανδία-Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες
Όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε δεν γνώριζε ότι η σύζυγος και οι κόρες του σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου
Πυρά Κατάρ σε Νετανιάχου-Προκλητική η πρόταση για παλαιστινιακό κράτος στη Σ. Αραβία
Απεξαρτήθηκαν από τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας της Ρωσίας οι χώρες της Βαλτικής-«Ιστορική μέρα»
BINTEO: Ιερόσυλος χτύπησε στο Βατικανό-Βανδάλισε την Βασιλική του Αγίου Πέτρου