Μεχίας: «Δεν ξέρουμε τι δεν πηγαίνει καλά αλλά…»

Εμφανώς προβληματισμένος μετά την 5η σερί ήττα της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα Cyta, παρουσιάστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τόμας Μεχίας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Στάθηκε στο γεγονός πως υπάρχει χρόνος για να ανατραπεί η δύσκολη κατάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή των πρασίνων, Χουάν Κάρλος Ολίβα αλλά και να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για τα κακά αποτελέσματα της Ομόνοιας.

Οι δηλώσεις του:

Το σχόλιο του για τον αγώνα: «Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση, για να αρχίσουμε από την αρχή».

Για το τι πάει λάθος στην ομάδα: «Δεν ξέρουμε τι δεν πηγαίνει καλά. Κάποιες φορές έχουμε τις άσχημες στιγμές μας, χάνουμε ευκαιρίες. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, να κάνουμε το πρώτο βήμα κερδίζοντας το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα: «Ευχαριστούμε τον κόουτς Ολίβα για όλα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή. Να παίξουμε σαν ομάδα, με πάθος και καρδιά για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για τον Ενσούε: «Είναι φίλος μου, αλλά στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες. Σήμερα μπορεί να κέρδισε, αλλά θα πολεμήσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη με τα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά, να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και να πάρουμε αποτελέσματα σύντομα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, είμαστε στο πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος, ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε εμάς. Πρέπει να βλέπουμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι για να τα καταφέρουμε».

Αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Κάποιες φορές είναι και ατυχία στο παιχνίδι. Είχαμε άσχημα αποτελέσματα αλλά νομίζω η ομάδα τα δίνει όλα στο γήπεδο. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω και να προπονηθούμε αύριο στο 100% και να παίξουμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996