Κανένα σχέδιο σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο χωρίς την Τουρκία, λέει ο Ακάρ

Κανένα σχέδιο στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να πετύχει χωρίς την Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τον προϋπολογισμό, ο Τούρκος υπουργός ότι «οι συνομιλητές μας πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να έχει επιτυχία κανένα σχέδιο που δεν συμμετέχει η Τουρκία και η ‘τδβκ’». Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι δεν θα επιτρέψουν τη δημιουργία τετελεσμένων.
 
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Άλμα για πολλαπλές συντάξεις-«Βήμα μπροστά οι νόμοι, με μεροληπτικούς πειρασμούς από τη Βουλή»
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ-Επικρίσεις για καθυστέρηση κατάθεσης
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία
Εν μέσω εντάσεων και αντιπαραθέσεων ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ξενόγλωσσα προγράμματα