Καραβίδας: «Όποιος θέλει τον προπονητή μας ξέρει που είναι η πόρτα μου»

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου, στον Super Sport FM 104.0.

Τοποθετήθηκε για τον προπονητή της ομάδας, Λούκα Χατζηλούκα, αλλά και το τέταρτο γκολ του Σαντίκ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για το οποίο απέστειλαν επιστολή έτσι ώστε μετρήσει υπέρ του Φινλανδού επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάρα πολύ καλή η μέχρι στιγμής παρουσία μας. Οι τρεις σερί νίκες έφεραν πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ξεμπερδέψουμε όσο το δυνατό το συντομότερο από το βραχνά που λέγεται Β’ κατηγορία».

Για το ότι η Δόξα πετυχαίνει τους στόχους της σχετικά εύκολα: «Πριν τρια χρόνια, όταν αρχίσαμε θέσαμε κάποιους στόχους. Δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και να είμαστε προσγειωμένοι».

Για το ότι ο Λούκας Χατζηλούκας είναι υποψήφιος για την Πάφο: «Δεν σχολιάζω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα. Έχει συμβόλαιο μαζί μας. Αν κάποιος θέλει τον κ. Χατζηλούκα ξέρει που είναι η πόρτα μου. Μιλάμε 24 ώρες το 24ωρο με τον προπονητή μας».

Για τον Σαντίκ και το ότι πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ με το ένα που δε χρεώθηκε σε αυτόν: «Έχουμε κάνει επιστολή στην ομοσπονδία για το τέταρτο γκολ και περιμένουμε την απάντηση. Ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τον πλησίασε κάποια μεγάλη ομάδα. Έτσι, συνέχισε στην ομάδα μας, ενώ όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μιλήσει μαζί μας πρώτα. Τώρα δεν συζητάμε καν για ενδεχόμενη παραχώρησή του. Μέχρι τον Ιανουάριο βλέπουμε».

Για το γήπεδο: «Έχει βγει η πολεοδομική άδεια. Έχει υποσχεθεί ο κ. Αναστασιάδης ότι θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος. Περιμένουμε τον ΚΟΑ να βγάλει προσφορές. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε τις προσφορές σε ένα μήνα, είναι πιθανό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε ένα χρόνο θα είμαστε εκεί. Αν όχι του χρόνου σε δυο χρόνια».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε φιλικό την Παρασκεύη με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας, μας έδειξε ότι μπορούμε να περιμένουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο και αυτό περιμένουμε και κόντρα στην ΑΕΚ».

Για το αν ένιωσε ενοχλήσεις ο Σαντίκ στο τελευταίο παιχνίδι: «Ναι, είχε κάποιες μικροενοχλήσεις όμως κατάφερε να βγάλει το 90λεπτο. Θέλουμε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επιστρέφει και ο Μπα τη Δευτέρα και μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων».

Για την κλήση του Μουχτάρη στην Εθνική: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δυο ποδοσφαιριστές στην Εθνική, και τον Παπαφώτη και τον Μουχτάρη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι και θα καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια».

Δειτε Επισης

Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)