Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην Κέρκυρα -Εκκενώνεται οικισμός

Στην εκκένωση του οικισμού Βίγγλα στην Κέρκυρα προχωρά η Πυροσβεστική με την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι πάνω από την παραλία στην Κουλούρα να μαίνεται.

Η Πυροσβεστική σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις, εκκενώνουν τον οικισμό που βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων ακριβώς πάνω από το θαλάσσιο στενό που χωρίζει την Κέρκυρα με την Αλβανία, με θέα στην παραλία στο Καλάμι και το λιμανάκι της Κουλούρας.
Στο έργο της Πυροσβεστικής συνδράμουν ένα καναντέρ και τα δυο PZL, όπως αναφέρει το corfutvnews.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες για να την θέσουν υπό έλεγχο, την στιγμή που οι πολίτες εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους για την τραγική πλέον κατάσταση με τα απορρίμματα.

Την ίδια στιγμή η Τροχαία Κέρκυρας έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Κέρκυρα – Κασσιώπη, στο ύψος  της διασταύρωσης προς Βίγλα, μετά την Κουλούρα, όπου γίνεται αναστροφή των οχημάτων.

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»