Ν. Αναστασιάδης: Νέα προοπτική για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων Κύπρου- Ελλάδας -Αιγύπτου

Η 6η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου σηματοδοτεί μια νέα προοπτική για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη εξαίρετων σχέσεων και ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ των χωρών μας, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτηση στον λογαριασό του στο twitter.
 
"Στην Ελούντα της Κρήτης αύριο για την 6η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου. Γόνιμη συνέχεια των προηγούμενων Συνόδων, σηματοδοτεί μια νέα προοπτική για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη εξαίρετων σχέσεων και ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ των χωρών μας", σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 


 

Δειτε Επισης

Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»