Κόντρα στο φαβορί του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ

Να απολαύσει το σημερινό (6/10) αγώνα με την Πεσκάρα και να αποκομίσει τις ανάλογες εμπειρίες που προσφέρει ένας ισχυρός αντίπαλος που στοχεύει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου είναι ο πρωταρχικός σκοπός του ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία αναμέτρηση του 5ου ομίλου στο Main round του UEFA Futsal Champions League θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 4. Στις 16:00 θα γίνει το παιχνίδι Uddevall-Mostar.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την πρωταθλήτρια Σουηδίας οι πιθανότητες πρόκρισης ψαλιδίστηκαν στον ελάχιστο βαθμό για τον ΑΠΟΕΛ. Καταρχάς, θα πρέπει να κερδίσουν οι Βόσνιοι τους Σουηδούς στον αγώνα που θα προηγηθεί και ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ να κάνει την έκπληξη της διοργάνωσης και να κερδίσει την πανίσχυρη Πεσκάρα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιάννου Μυλωνά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ποια είναι η Πεσκάρα
Η Acqua&Sapone είναι η ιταλική ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα, το 2007 έπειτα από συγχώνευση δυο Συλλόγων (Pescheto και Marina Castel Sant'Angelo) και έχει έδρα την πόλη Πεσκάρα. Ξεκίνησε από την 3η κατηγορία, ανέβηκε άμεσα στην 2η και την περίοδο 2009/10 κέρδισε για πρώτη φορά την άνοδο της στα σαλόνια της Serie A.

Η ανοδική πορεία της Acqua&Sapone συνεχίστηκε. Το 2014 τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο, το Coppa Italia απέναντι στην Λάτσιο με 3-1. Την επόμενη περίοδο (2014/15) κέρδισε την Luparense με 6-1 και πανηγύρισε το Supercoppa Italiana.

Δυο χρόνια μετά η ομάδα κατέκτησε το Winter Cup και πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ. Κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου και του πρωταθλήματος την ίδια ομάδα, την Luparense με 3-1 σκορ και 3-2 στις νίκες, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκριση για το UEFA Futsal Champions League. 

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση