«Η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΛ ήταν συγκινητική»

Τις δικές του ευχαριστίες εκφράζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Σωματείο της ΑΕΛ για το Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε επί ευκαιρίας των 88ων γενεθλίων της ομάδας της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε στις 04/10/2018 το Gala Dinner που διοργάνωσε το Σωματείο μας, επ’ ευκαιρίας της 88ης επετείου από την ίδρυση του, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Pier One στην Λεμεσό. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που έγινε για την βραδιά ήταν άμεση και συγκινητική με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντληθούν από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους. Ο ενθουσιασμός και παλμός των παρευρισκόμενών έδωσαν στην νύχτα την δική τους νότα και μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο χρόνο από την ίδρυση του Σωματείου μας μέχρι σήμερα, ευχηθήκαμε στην ομάδα μας πολλά χρόνια ακόμα, αθλητικά και ΑΕΛίστικα.

Μετά την δεξίωση, την προβολή επετειακού video του Σωματείου μας για την πορεία του στο χρόνο και το κόψιμο της τούρτας, η βραδιά ζεστάθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε, από τους Γιώργο Καζαμία και Σπύρο Χαραλάμπους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον χορηγό της βραδιάς Ξενοδοχείο FOUR SEASONS, στους WALLABIES COURIERS για την υποστήριξη, στον Μιχάλη Γεωργίου για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στους Μαρίνο Χριστοφή και Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου για την επιμέλεια και ετοιμασία του επετειακού video που προβλήθηκε στην εκδήλωση, στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ομάδας μας, που φώτισε τη νύχτα προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στην εκδήλωση και σε κάθε ένα ξεχωριστά που μας τίμησε με την παρουσία του.

Δ.Σ. Σωματείου ΑΕΛ

Δειτε Επισης

Μετά την... αναταραχή που προκάλεσε, αναίρεσε την απόφαση του ο Αρχηγός για διακοπή μέτρων στις συναγωγές-Συνεχίζεται η φρούρηση
Συμφωνία Κύπρου και Ισραήλ για ηλεκτρική διασύνδεση εντός του 2025
Προβλήματα και πάλι με το λογισμικό του ΓεΣΥ-Ταλαιπωρία για παρόχους και ασθενείς
Η Κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης στη Γάζα
Τα αίτια πίσω από τη διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη-«Υποχώρησε το έδαφος και έπεσαν οι κύλινδροι»
Συνελήφθησαν 21 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Προχωρούν οι διαδικασίες για επαναπατρισμό τους
Αντίστροφη μέτρηση στο Βατικανό για την εκλογή του νέου Πάπα-Τα φαβορί οι προβλέψεις των στοιχηματικών
Ο Τραμπ ανοίγει ξανά τη φυλακή του Αλκατράζ-Θα οδηγούνται εκεί οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες
Στο νοσοκομείο 51χρονος μετά από τροχαίο-Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Διιστάμενες απόψεις εκπαιδευτικών για την κατάργηση καταλόγου διοριστέων-Ανάγκη για αλλαγή νομοθεσίας