Αποκλεισμός με... παρασκήνιο για Βαλένσια στη Γιουνάιτεντ

Ο Αντόνιο Βαλένσια με μήνυμά του στα social media αποκάλυψε πως έμεινε εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο για το ματς με τη Νιούκαστλ, σε μια απόφαση του Πορτογάλου κόουτς που δεν αποκλείεται να αφορά το λάθος που έκανε ο παίκτης και για το οποίο χρειάστηκε ν' απολογηθεί δημόσια όταν... στήριξε την επιλογή της απόλυσης του προπονητή!

Ο Βαλένσια, παραδέχθηκε πως έκανε Like σε ανάρτηση που είδε σε fan page με τ' όνομά του στα social media μέσα στην εβδομάδα, δίχως όμως να διαβάσει το μήνυμα που αναγραφόταν και το οποίο ανέφερε ότι: «Είναι πλέον... μαρτύριο να παρακολουθείς τη Γιουνάιτεντ και ο χρόνος του Μουρίνιο έχει τελειώσει».

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ανέφερε πως εκείνος συνεχίζει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και να κάνει ό,τι του ζητάει ο προπονητής του, ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του μέσω social media, φανερώνοντας πως έμεινε εκτός αποστολής.

Στο ιατρικό δελτίο των «κόκκινων διαβόλων», πάντως, δεν βρίσκεται...



 

Δειτε Επισης

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που «δεν είναι αναλώσιμοι» και οι αποφάσεις στα νομικά σφάλματα σε Βαρωσιώτου και Ν.Τ
Στο εδώλιο για κατοχή πιστολιού με μάρτυρα... ένα αστυνομικό, τελικά δεν ήταν δικό του-«Δεν έγιναν περαιτέρω διερευνητικές ενέργειες»
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες άλλοι δύο για τον ξυλοδαρμού 51χρονου-Τέλος Ιουλίου απαντά η τελευταία κατηγορούμενη
Η απόφαση του ΕΔΑΔ, το σύστημα που απεχθάνονται οι πολίτες και το βάρος στην κάλπη
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»