«Έφυγε» ένας φίλος του Αθλητισμού και της ΕΑΚ

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της προς την οικογένεια και τους οικείους του Φώτου Φωτιάδου, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή (05/10), σε ηλικία 98 χρόνων. Ο Φώτος Φωτιάδης υπήρξε αθλητής, ένθερμος φίλος και υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού αλλά και της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.
 
Επί σειρά ετών η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, είναι υποστηρικτής της ΕΑΚ ενώ ετησίως, ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη, δεξιώνεται τους αθλητικούς συντάκτες στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της, στη Λευκωσία. Ουκ ολίγες φορές ο Φώτος Φωτιάδης τίμησε με την παρουσία του τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ όταν απουσίαζε δεν παρέλειπε να στέλνει το δικό του χαιρετισμό.
 
Ο Φώτος Φωτιάδης υπήρξε παράλληλα ο εμπνευστής του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, στόχος του οποίου είναι να δώσει τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές, ώστε να αγωνίζονται με ήθος και αθλητοπρέπεια και να δημιουργεί πρότυπα σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς, παραδείγματα προς μίμηση και να ανεβάζει το επίπεδο του αθλητισμού μας.
 
To 2012 η ΕΑΚ τίμησε το Φώτο Φωτιάδη για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό.
 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 

Δειτε Επισης

Βγήκε μπροστά ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό, περιμένει την απόφαση Πατριαρχείου-«Έτυχε δικαιότατης δίκης»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος