Παραπέμπεται Κακουργιοδικείο ο απαγωγέας με τέσσερις κατηγορίες στην πλάτη του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου αναμένεται να γίνει καταχώριση της υπόθεσης, θα παρουσιαστεί σήμερα ο 35χρονος από τη Λάρνακα, ως ύποπτος για την απαγωγή των δύο 11χρονων μαθητών από το σχολείο τους στη Λάρνακα, που έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου.
 
Σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου λήγει το διάταγμα προσωποκράτησης του υπόπτου και αναμένεται ότι η Αστυνομία θα προχωρήσει σε καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, προκειμένου να γίνει παραπομπή του σε απευθείας δίκη.
 
Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας οι ανακριτές θα ζητήσουν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου.
 
Εναντίον του υπόπτου αναμένεται να απαγγελθούν τέσσερις κατηγορίες, απαγωγής, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης και άδικης απόκρυψης ή περιορισμού απαχθέντος. 
 
Υπενθυμίζεται ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου όταν ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
 
Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά μαζί με τα παιδιά νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ