«Οι δηλώσεις του κ. Χατζηλούκα αποτυπώνουν την αλήθεια, ότι είμαστε ομαδάρα»

Για τις απώλειες βαθμών στο Μακάρειο στον αγώνα με την Δόξα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον Super Sport FM 104.0.
 
Απάντησε, επίσης, για το σχόλιο που έκανε για τη διαιτησία, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Κατωκοπιάς, Λούκα Χατζηλούκα.
 
To αρχικό του σχόλιο: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσβατος ο δρόμος του πρωταθλήματος. Το ξέραμε ότι θα έχει δύσκολα εμπόδια μέχρι να φτάσουμε στο τέλος. Αφήσαμε δυο βαθμούς στη Λευκωσία».
 
Για το σχόλιο που έκανε για τη διαιτησία: «Κατ’αρχήν, δεν μίλησα για διαιτησία, δεν διατυπώθηκαν σωστά οι δηλώσεις που έκανα. Εγώ με το τέλος του αγώνα, είπα ότι θα πρέπει να ξεπερνούμε όλα τα εμπόδια που έχουμε, είτε είναι 13, είτε 14, είτε 15. Ο Απόλλωνας πρέπει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδιο για να φτάσει στο στόχο του. Ήμασταν καλύτεροι από την Δόξα. Οι δηλώσεις του κ. Χατζηλούκα αποτυπώνουν την αλήθεια, ότι είμαστε ομαδάρα. Το λένε όλοι οι προπονητές κάθε εβδομάδα».
 
Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και την κάρτα φιλάθλου: «Δεν είναι η κάρτα οπαδού που έχει διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα. Ο τελευταίος λόγος από αυτούς που δεν έχουμε είναι η κάρτα οπαδού. Όταν κάποιου αμφησβητείς τη νοημοσύνη του συνεχώς, αυτά θα έχουμε στο πρωτάθλημα».
 
Για το ότι στην Φρανκφούρτη πήρε αρκετό κόσμο ο Απόλλωνας: «Ο κόσμος πάει στα γήπεδα για να βλέπει ένα ποδόσφαιρο όπως πρέπει να παίζεται. Πήγαμε στην Φρανκφούρτη, χάσαμε επιστρέψαμε. Πήγαμε πέρσι στη Λευκωσία για να παίξουμε για το πρωτάθλημα, χάσαμε επιστρέψαμε. Παίξαμε τελικό κυπέλλου, χάσαμε επιστρέψαμε. Αποδεχόμαστε και τα τρία αποτελέσματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν προσπαθείς γενικότερα να παρεμποδίσεις την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος με διάφορους τρόπους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».
 
Για το όλο ζήτημα της απουσίας του κόσμου: «Προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ομάδα, να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες της, να μεγαλώνουμε το εκτόπισμά της. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Αν θα πηγαίνουμε στο γήπεδο και να επιστρέφουμε με νεύρα, δεν θα πηγαίνουμε. Ο κόσμος τιμωρεί αυτούς που είναι στο ποδόσφαιρο, τιμωρεί αυτά που βλέπει τα τελευταία χρόνια».
 
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση έχει το σεβασμό μας. Δεν μας αποπροσανατολίζει η μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε».
 
Για τον Σουμά, τον Μάγκλιτσα και τον Γιούστε: «Ο Σουμά θα περάσει από εξέτάσεις. Ο Μάγκλιτσα έχει ένα αιμάτωμα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Γιούστε είναι εκτός μέχρι το Γενάρη».

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996