Ψηφίστηκε το νέο Δ.Σ. Παλαιμάχων της Ομόνοιας με την παρουσία Λώρη

Για τη Γενική Συνέλευση του ομίλου Παλαιμάχων της Ομόνοιας που πραγματοποιήθηκε χθες (29/10) ενημερώνουν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι πράσινοι. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, ενώ το παρών του έδωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου. 
 
Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατά την οποία εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Το παρών του στη Γενική Συνέλευση έδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Το Σωματείο εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων. Η αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί, πάντα προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δειτε Επισης