Λαϊκή αγορά στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ από τις 2 Νοεμβρίου

Από τις 2 Νοεμβρίου 2018 η Λαϊκή Αγορά Δήμου Στροβόλου θα λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις της εντός του χώρου στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου του ΓΣΠ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργεί για τους χειμερινούς μήνες από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα.
 
Η Λαϊκή Αγορά του Δήμου αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό, που επί δεκαετίες στηρίζει εκατοντάδες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και μικροπωλητές, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους δημότες Στροβόλου, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας για εύκολη πρόσβαση και προμήθεια φρέσκων γεωργικών και άλλων προϊόντων.
 
Η Λαϊκή Αγορά στεγάστηκε τις τελευταίες δεκαετίες στους χώρους των Αποθηκών του Δήμου. Η μεταστέγαση της στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ θεωρείται ως μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια για τον Δήμο Στροβόλου, που αποσκοπεί κυρίως, στην αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των επισκεπτών της και παράλληλα, στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους παραγωγούς και πωλητές που συμμετέχουν σε αυτή.
 
Τα επίσημα εγκαίνια της Δημοτικής Λαϊκής Αγοράς θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 9:30 π.μ., από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή.
 
Ο Δήμος Στροβόλου προγραμματίζει μία σειρά ενεργειών για ενίσχυση της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, μέσω της αύξησης της επισκεψιμότητας από το καταναλωτικό κοινό, ιδιαίτερα από τις νεότερες ηλικίες.
 
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας προγραμματίζονται μεταξύ άλλων εβδομαδιαίες οργανωμένες επισκέψεις δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων κάθε Παρασκευή  που θα λειτουργεί η Αγορά.
 
Εξετάζεται, τέλος, το ενδεχόμενο παροχής δωρεάν διαδρομών από και προς τη Λαϊκή Αγορά με λεωφορείο, για τα άτομα που έχουν οποιαδήποτε δυσκολία πρόσβασης στην Λαϊκή Αγορά.
 
 

Δειτε Επισης

Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή
Ανοικτός κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια