«Καρφιά» προέδρου ΕΝΠ: «Είμαστε νευριασμένοι με τον Πάους, μαζί σας...»

Το δικό του μήνυμα με έντονο τρόπο στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, που αναφέρεται στον αγώνα με την ΑΕΛ που έχασε η ομάδα του με 4-1 αλλά και γενικά για τη φετινή πορεία της ομάδας της Ένωσης. 
 
Αναλυτικά:

"Παραλάβαμε μια ομάδα όπου κάποιοι φοβόντουσαν να αρθρώσουν και να πουν ότι θα κερδίσεις τους μεγάλους. Όταν κάνεις κάτι για 45 λεπτά, σημαίνει μπορείς να το κάνεις και για 90 λεπτά.  Χθες ήσουν 20 λεπτά μακριά να κερδίσεις την ΑΕΛ, επειδή αν άντεχες μέχρι το 70, θα είχες αρκετές πιθανότητες, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και δικαία κέρδισε. Η ΑΕΛ,η ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ έχουν 5 χρόνια που κάνουν σωστές κινήσεις.

Στο τέλος του αγώνα δέχτηκα παρά πολλά μηνύματα από τους δικούς μας φιλάθλους για τον προπονητή και από τους ΑΕΛίστες που μας έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Είναι θέμα άποψης και εκτίμησης.

Θα είμαι και εγώ αυστηρός, δεν είμαι από αυτούς που μασούν τα λόγια τους. Είμαστε νευριασμένοι με τον προπονητή. Μαζι σας.

Κανένας προπονητής δεν φεύγει για ένα ματς, αλλά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, τα 1-12 γκολς και οι μηδέν βαθμοί (μόνη ομάδα) εκτός έδρας είναι ένα θέμα. Γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι με την οργάνωση, με την κουλτούρα, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι ότι αν δεν κουνήσει το δακτυλάκι του ο Τσόκκος, δεν μαζεύονται ούτε 500 ευρώ, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι που οι αλλοι έχουν 13 υπάλληλους και εμείς 1,5,γιατι δεν είμαστε νευριασμένοι όποιος έχει επωφεληθεί από ΕΝΠ δεν επιστρέφει, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι οτι καμία αλλαγή που δεν έλεγξα 100% δεν έγινε? Αύριο θα πάω προπόνηση και κάποιοι θα κάνουν αστειάκια στο γήπεδο και στην πισίνα, λες και δεν τρέχει τίποτα, πληρώνονται τα λάθη τους, φάγαμε 3 γκολ από κορνερς δικά μας. Είμαστε πολύ δυσκίνητοι στην αλλαγή και ότι δεν αλλάζει πεθαίνει, δεν επιβιώνει. 

Το οικονομικό δεν θα είναι τόσο πρόβλημα, βοηθάει ο κόσμος, αλλά οι εξτρα 200.000-300.000 δεν σημαίνουν κάτι, δεν αλλάζουν κάτι. Δεν θα έχουμε ποτέ μεγαλύτερο budget απο τους άλλους, άρα πρέπει να δουλεύουμε πιο γρήγορα και πιο μεθοδικά, με 1,5-2 εκατομμύρια πάλι κάνεις ζημιά. Όταν έχει προβλήματα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ των 5 εκατομμυρίων, το ΑΠΟΕΛ των 14-15 εκατομμυρίων, είναι δεδομένο πως θα έχεις και εσύ προβλήματα των 1,2 εκατομμυρίων, με τους 20 νέους παίκτες και είσαι νεοφώτιστος.

Την ΑΛΚΗ θα την σεβαστούμε, θα μας δυσκολέψει, όπως θα δυσκολέψεις εσύ το ΑΠΟΕΛ, όπως δυσκόλεψε ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΑΦΟ και ήταν 2-2 με το ΑΠΟΕΛ στο 90'. Τις λείπουν οι καλύτεροι της άνθρωποι της ΕΝΠ. Επειδή έτσι όπως δουλεύει τώρα, το πολύ πολύ να κόψει κανένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, μέχρι εκεί. Ο θεός στα αθλήματα είναι ο ρυθμός, θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν είχαμε τον ρυθμό. Έχει δρόμο πολύ ακόμη και πολλές ανατροπές."

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996