Πήρε άδεια από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας και δεν επέστρεψε

Άδεια από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας είχε πάρει ο 48χρονος Απόστολος Αποστολίδης,  ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο, το περασμένο Σάββατο στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο και του είχε παραχωρηθεί διήμερη άδεια, από τις 24 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.
 
Ο 48χρονος αφού είχε μεταβεί στην οικία του τη συγκεκριμένη μέρα, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, αποχώρησε από το σπίτι και έκτοτε δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα το περασμένο Σάββατο να δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Αποστολίδης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με ξυρισμένο κεφάλι και ελαφρύ μούσι. Κατά το χρόνο της εξαφάνισής του φορούσε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, στρατιωτικό μπουφάν και άρβυλα.
Η Αστυνομία, αλλά και η οικογένεια του 48χρονου κάνει έκκληση για τον εντοπισμό του.
 
Παρακαλεί εξάλλου οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 2082222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.                                   
 

Δειτε Επισης

Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Καταγγέλλει έλλειψη οργάνωσης ο κοινοτάρχης Βουνίου-«Καιγόμασταν και η Πυροσβεστική δεν είχε νερό»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό