«Παίξατε με τα 'όπλα' σας και τώρα ήρθε η στιγμή να το δείξετε»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναφέρεται στο σημερινό (29/10) ντέρμπι της ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ. 

Αναλυτικά:

Απόψε έχετε μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε γιατί αγωνίζεστε στην Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πολεμήστε επιτέλους για την ομάδα από την οποία πληρώνεστε. Αν χάθηκαν όλα τα υπόλοιπα στον αθλητισμό, τουλάχιστον κάντε το καθήκον σας σαν υπάλληλοι. Απόψε ίσως έχετε μια ευκαιρία ακόμη, να σώσετε όσα στραβά έχουν γίνει από τον Ιούλη μέχρι τώρα. Τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, τις έχουμε επισημάνει εκεί που πρέπει και αποφύγαμε τις δημόσιες τοποθετήσεις. Πήγατε παίξατε με τα «όπλα»σας όπως φανερώνει η φωτογραφία και τώρα ήρθε η στιγμή να το δείξετε και στο γήπεδο. Αλλιώς θα χρειαστεί να πάρουμε τα δικά μας, που δεν μοιάζουν με αυτά.

Επίσης θέλουμε να πούμε σε κάποια συγκεκριμένα μμε όπως είναι πιο προσεχτικοί κάθε φορά που αναφέρουν το όνομα του οργανωμένου μας συνόλου σε διάφορους τίτλους άρθρων τους και όπως να ενημερώνουν ποιος υπογράφει την κάθε τοποθέτηση. Ο Παν.Συ.Φι. δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και ούτε μπήκε στην οποιαδήποτε διαμάχη με κανέναν ακόμα. Υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με το Δ.Σ. της ομάδας, μετά από δικό τους κάλεσμα για να δούμε τα θέματα τόσο περί ομάδας όσο και για την κάρτα φιλάθλου που σκότωσε τον αθλητισμό. Όταν γίνει θα σας ενημερώσουμε μέσω των επίσημων σελίδων μας. Να «επιβραβεύσουμε» και όσους αθλητικογράφους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη και ικανότητα να διαβάζουν και να ξεχωρίζουν ανακοινώσεις του Παν.Συ.Φι. ή όχι. Κατάντησε «κατόρθωμα» στην Κύπρο κάποιος να ξέρει να γράφει σωστά και όχι παραπλανητικά, για λίγα περισσότερα κλικς.

Υ.Γ. Τελικά η μόνη χρησιμότητα της κάρτας ήταν για να χασκογελούν κάποιοι στις κάμερες.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ - MAXHTEC 1994

Δειτε Επισης

Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου