«Κτύπησα την πόρτα της Ανόρθωσης – Με έπεισαν να πάω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην Ανόρθωση είχε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, όμως δεν έγινε εφικτή η επιστροφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, μίλησε για την πορεία του στους μαυροπρασίνους και την αναγέννηση της ομάδας της Λευκωσίας στα τελευταία παιχνίδια.

Για την αγωνιστική αναγέννηση του Ολυμπιακού: «Είχαμε κάποιους τραυματισμούς από την αρχή της προετοιμασίας που στοίχισαν στην ομάδα. Στις δυο πρώτες αγωνιστικές είχαμε δυο ήττες σε παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο κακοί. Η έλευση του νέου προπονητή βοήθησε την ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις νίκες και να είμαστε κοντά στην κορυφή».

Για το βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, έχει έδρες πολύ δύσκολες και σίγουρα πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι. Με χαροποιεί αφάνταστα που αγωνίζομαι σε αυτή την κατηγορία γιατί βλέπω περισσότερους Κύπριους παίκτες».

Για το πώς κατέληξε στον Ολυμπιακό: «Μετά την απρόσμενη απομάκρυνση μου από την ΑΕΚ, χτύπησα την πόρτα την Ανόρθωσης για να τελειώσω την καριέρα μου όμως δυστυχώς δεν έγινε εφικτό. Στη συνέχεια αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό. Ήθελα να πάω κάπου που να μπορώ να αγωνίζομαι. Με προσέγγισε ο κ. Τορναρίτης με τον Κώστα Μαλέκο και με έπεισαν να πάω στον Ολυμπιακό. Είμαι 36 χρονών όμως πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω».

 Για την Εθνική: «Υπάρχουν ακόμη δυο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δυο δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας». 

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996