Τον ανέκοψαν για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει στη Λεμεσό-Έκρυβε κάνναβη και κοκαΐνη

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού) ανέκοψαν χθες βράδυ στη Λεμεσό για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος με συνοδηγό 35χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό.

Αρχικά ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα μέλους της Αστυνομίας και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, ανευρέθηκαν 43 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, 8 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης 2.5 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, όπου και επανασυνελήφθησαν.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο