ΔΗ.ΠΑ.: Η ενότητα προϋπόθεση για καλύτερες μέρες

Η σημερινή εθνική επέτειος αποτελεί υπενθύμιση σε όλους μας πως μόνο όταν ενωμένοι τοποθετούμε πάνω από τα κόμματα το κοινό καλό του τόπου μπορούμε να πετύχουμε και πως προϋπόθεση για να δούμε καλύτερες μέρες είναι η ενότητα, αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη σε ανακοίνωσή της.

"Βιώνοντας για 44 τώρα χρόνια τα τραγικά αποτελέσματα της τουρκικής εισβολής και κατοχής ο κυπριακός ελληνισμός οπλίζεται με την πίστη στο δίκαιό του και τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες του ηρωικού Έπους του ’40 για να συνεχίσει τον αγώνα και τη διεκδίκηση των δικαίων και των δικαιωμάτων του για τερματισμό της τουρκικής κατοχής και για την απελευθέρωση και επανένωση των κατεχόμενων εδαφών μας, χωρίς εγγυήσεις και παρεμβάσεις της Άγκυρας, στο πλαίσιο που μας διασφαλίζουν το διεθνές δίκαιο, οι αποφάσεις και τα ψηφίσματα των Η.Ε. και η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου," προσθέτει.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το ΕΛΑΜ-«Προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου