Ι.Νικολάου: Ενωμένη η πολιτική ηγεσία υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να επιδιώξει λύση του Κυπριακού

Ενωμένη όλη η πολιτική ηγεσία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιδιώξει λύση του Κυπριακού που να επανενώνει τη πατρίδα μας η οποία ανήκει σε όλους όσοι την κατοικούν, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.
 
Σε δηλώσεις ύστερα από την παρέλαση στο Παραλίμνι με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι «με τη σκέψη μας στραμμένη στην κατεχόμενη μας πατρίδα, τιμούμε σήμερα την επέτειο του ’40 και αντλούμε δύναμη από τους αγώνες των προγόνων μας για τους δικούς μας αγώνες».
 
Πρόσθεσε ότι «ενωμένη όλη η πολιτική ηγεσία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιδιώξουμε να έχουμε μια λύση του Κυπριακού η οποία να επανενώνει αυτή την πατρίδα, την πατρίδα που ανήκει σε όλους όσοι κατοικούν σ’ αυτόν τον τόπο».
 
Σήμερα στο Παραλίμνι, συνέχισε ο Υπουργός «παρέλασαν όλες οι ηλικίες, περιλαμβανομένων και παιδιών. Ισως να είναι η μοναδική παρέλαση στην οποία συμμετέχουν τόσα πολλά παιδιά, στα Προσκοπεία και στα Κατηχητικά».
 
Ανέφερε ακόμα ότι σήμερα παρέλασαν και «τα Δημοτικά Σχολεία, χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι γονείς τους οποίους θα ήθελα να συγχαρώ γιατί δεν θα μπορούσε από αυτή την εκδήλωση, την τιμή για την εθνική μας επέτειο να απουσίαζαν τα Δημοτικά Σχολεία της επαρχίας».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοντάδες ισραηλινοί επιστρέφουν στο Ισραήλ και τις οικογένειες του από το λιμάνι της Λεμεσού
Κίνδυνοι από πυραύλους και drones για την ασφάλεια πτήσεων σε περιόδους πολέμου
Θλίψη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Έφυγε από τη ζωή η Ερατώ Ιωάννα Σαρρή
Θρίλερ στον αέρα με πτήση από την Κύπρο-Παρέμεινε στον αέρα για μισή ώρα λόγω μπαράζ ιρανικών πυραύλων
Είκοσι μία πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία, μεταφορές και με σκάφη-Επαναπατρίστηκαν 31 Κύπριοι
Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα εντός ημερών λόγω πολέμου-Επιβάλλεται τέλος του μήνα και η πράσινη φορολογία
Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»