Εκδίδεται στην Αγγλία ο δολοφόνος με τα 14 ονόματα που κρυβόταν στα κατεχόμενα

Στην Αγγλία εκδίδεται ο  Riddington, ο καταζητούμενος για τον φόνο 24χρονου, ο οποίος κρυβόταν για χρόνια στα κατεχόμενα και χρησιμοποιούσε 14 διαφορετικά ονόματα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο Riddington θεωρείτο ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του George Barker, ενός 24χρονου, ο φόνος του οποίου διαπράχθηκε το πρωί της 14ης Νοεμβρίου του 2016, έξω από ένα γυμναστήριο της περιοχής του Bexley στη Μεγάλη Βρετάνια.

 Ο Caril Riddington μετά τη διάπραξη της δολοφονίας εξαφανίστηκε και αφού άλλαξε το όνομα του ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η βρετανική αστυνομία των επικήρυξε με το ποσό των 10 χιλιάδων λιρών ενώ θεωρείτο πολύ επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.
Βρετανικά και τουρκικά δημοσιεύματα σημείωναν πώς τα δύο τελευταία χρόνια που αναζητείτο από τις αρχές, ο Riddingto,n άλλαξε πάνω από 14 ονόματα ενώ βρήκε καταφύγιο στα κατεχόμενα, όπου γνώριζε πως δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός.

Ωστόσο, μετά από σχετικές πληροφορίες της Interpol και πιέσεις προς τις κατοχικές αρχές του ψευδοκράτους, ο Riddington συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Riddington βρισκόταν στην Κύπρο τα δύο τελευταία χρόνια με πλαστό διαβατήριο Ζάμπιας και το όνομα "Ricky de Bruin", το οποίο απέκτησε στη Γερμανία.

Μάλιστα προχώρησε σε αλλαγές στην εμφάνιση του, αφού άφησε μακριά ξανθά μαλλιά και μπαινόβγαινε ανενόχλητος στο ψευδοκράτος.

Ο καταζητούμενος ομολόγησε την διάπραξη της δολοφονίας και αναμένεται εντος των επόμενων10 ημερών να εκδοθεί στην Αγγλία, όπου και θα δικαστεί.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο